miércoles, 27 de octubre de 2010

" SONRISITAS "

El programa "Sonrisitas"  promociona  la salut bucodental en els centres que imparteixen el primer cicle de l'Educació Infantil.
 
CARACTERÍSTIQUES GENERALS:

El programa, promoció de la salut bucodental en els centres que imparteixen el primer cicle de l'educació infantil té com a objectiu fonamental aconseguir en la població infantil uns hàbits alimentaris i d'higiene bucodental que permeti desenvolupar estils de vida saludables

Es tracta d'un programa impulsat per la Conselleria d'Educació i la Conselleria Salut i consisteix a facilitar als centres suport i assessorament, així com recursos didàctics i materials per al seu desenvolupament i posterior avaluació.




POBLACIÓ DIANA

Nens i nenes de zero a tres anys dels centres que imparteixen el primer cicle de l'educació infantil propis o amb conveni amb la Conselleria d'Educació.
OBJECTIUS:

1. Promoure l'adquisició d'hàbits saludables i aconseguir canvis significatius en els aprenentatges dels nens i nenes en relació amb l'educació per a la Salut: alimentació sana i higiene de la boca i les dents.

2. Que l'equip de professionals dels centres que imparteixen el primer cicle de l'educació infantil, així com les famílies dels nens i nenes que acudeixen a aquests centres, valorin la importància de l'educació per a la salut i la salut bucodental.

3. Proporcionar al grup de professionals dels centres , habilitats i materials per a introduir en les cures la higiene bucodental, l'alimentació saludable.

4. Implicar les famílies en el desenvolupament de les activitats educatives que es realitzen als centres que imparteixen el primer cicle de l'educació infantil i especialment de reforç a la llar.

5. Que la població general valori la importància de la salut bucodental i conegui els mecanismes que contribueixen a conservar-la.


0 comentarios:

Publicar un comentario